Ingen hockey i tankarna…

Lunchrast och jag hade tänkt skriva några rader inför kvällens HA-möte AIK-Kristianstads IK med koppling till att jag saknar den offensiva backleveransen som Amil Krupic, nu i AIK, under fjolårssäsongen stod för i KIK-dressen.

Men jag vet inte vad.

Hockey känns inte lika roligt längre.

Hockey känns inte lika angeläget längre.

Ja, det är som jag själv känner det.

Den här coronapandemin har under de senaste åtta månaderna haft så stor påverkan och fått så stora konsekvenser/följder på så många sätt att ishockeyn inte känns viktig längre.

Ja, åtminstone inte alls lika viktig som den under många år har varit för mig.

Visst händer fortfarande något inom mig när jag sätter mig framför datorn för att följa Kristianstadsbladets liverapportering, jag rycks med av det som rapporteras från matchen, men före och efter matchen kittlar det inte som vanligt att skriva om den specifika matchen.

Det har varit så mycket kring avstånd, maxpublikantal, protokoll för att i allra största möjliga mån minimera smittspridning och nu på senare tid uppskjutna matcher (främst i SHL) – allt detta på grund av det där hemska viruset som i sitt värsta scenario (i förtid) har tagit så många människoliv.

Då kommer jag på mig själv när jag här på jobbet serverar all mat till barnen, ”tjatar” om vikten av att tvätta händerna med mera att jag inte har haft kvällens hockeyallsvenska match AIK-Kristianstads IK alls i tankarna…

… även om jag försöker fokusera på jobbet brukar en och annan frågeställning som jag skulle kunna ta upp i nästa blogginlägg dyka upp i/fara genom den melinska hjärnan.

Men (hittills) idag…

… inget…

… men såklart att jag hoppas att Mikael Gath och Gunnar Perssons manskap ikväll följer upp tvåpoängaren senast hemma mot Mora IK med tre poäng på Hovet ikväll mot Amil Krupics AIK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *